Hizkuntzak
Cata de vinos Prokulturako irakaslea
Besterik
ots. 26 - eka. 3 2024
Astelehena
19:30 - 21:30
Txirain Elkartea - Erregezain 34
172 €
Gaztelania
Matrikulatu
Matrikulazio azken eguna: 2024 urtarrilak 31 • 23:59

Ardo-dastaketan hasteko ikastaro hau hainbat lekutako ardo berriak ezagutzeko kezka duten eta ardo mota bakoitzaren zaporeak bereizten ikasi nahi duten pertsona guztiei zuzenduta dago.
Programa
- Sarrera: mahatsaren zatiak eta zurien, gorrien eta beltzen elaborazioa.
- Dastatzeko metodologia.
- Ardoaren kalitatean eragina duten faktoreak.
- Ardogintzako ekoizpen motak: konbentzionala, integratua, ekologikoa, biodinamikoa eta natu-rala.
- Espainiako ardoak sailkatzeko sistema.
- Ardo apardunak.
- Ardo eskuzabalak.
- Ardo gozoak.
- Uztartzea.
Ikasleak eraman beharreko materiala Apunteak hartzeko materiala.
Zuretzat interesgarriak izan daitezkeen beste ikastaro batzuk...
-
Antzerkia eta dantza
Baile en Línea (+55) A Prokulturako irakaslea
urriak 16 - maiatzak 20
Larratxo K.E.