Hizkuntzak
Cocina centroamericana Prokulturako irakaslea

Erdialdeko Amerikako eta Mexikoko platerak eta menuak egiten ikastea. Errezeta klasiko eta tradizionalak jarraituz, etxeko platerak egingo dira sukaldaritza honen zaporeez gozatzeko. Ceviche, Cochinita Pibil, Enpanadak, Sancocho, etab.
Programa (lauhilabetekoa)
• Herrialdeak eta bertako platerrak.
• Erdialdeko Amerikako sukaldaritzako funtsak eta oinarriak.
• Espezia eta zapore bereizgarriak.
• Aste osorako errezetak egitea: ceviche, cochinita pibil, enpanadak, sancocho, etab.
• Platerean jarri eta aurkeztu.
Ikasleak eraman beharreko materiala
Zentroak plater bakoitzaren razio bat egiteko materiala jarriko du.
OHARRA: ikastaroa teorikoa eta praktikoa da. Parte- hartze praktikoa txandakakoa izango da eta jarduera aurrera eramateko erabiltzen den espazioaren araberakoa.
Zuretzat interesgarriak izan daitezkeen beste ikastaro batzuk...
-
Zinema, bideoa eta argazkia
Sonido directo y diseño de audio Xanti Salvador
maiatzak 5 - maiatzak 30
Larrotxene K.E.
-
Zinema, bideoa eta argazkia
Muntaian pentsatuz: Dokumentalen edizioa Amaia Merino
ekainak 2 - ekainak 19
Larrotxene K.E.