Hizkuntzak
Cocina de temporada Izar Mate
Etxeko eta sasoiko sukaldaritzako errezetak egiten ikasteko tailerra, bertako produktuak eta batez ere Km0 deiturikoak erabiliz.
Sasoiaren araberako platerak eta menuak egiten ikastea. Errezeta klasiko eta tradizionalak jarraituz, etxeko eta sasoiko platerak egingo dira.
Programa
• Sasoiko sukaldaritza eta Km0.
• Sukaldeko funtsak eta oinarriak.
• Produktuak: produktu bakoitzaren sasoia.
• Errezetak egitea: barazkiak, arrainak, etab.
• Platerean jarri eta aurkeztu.
Nori zuzendua: Helduak
Ikasleak eraman beharreko materiala: Zentroak plater bakoitzaren razio bat egiteko materiala jarriko du.
Oharra:
Ikastaroa teorikoa eta praktikoa da. Parte- hartze praktikoa txandakakoa izango da eta jarduera aurrera eramaten den espazioaren araberakoa.