Hizkuntzak
Cocina del mundo Jon Kepa Barranco
Nazioarteko errezetak ikasteko tailerra.
Beste herrialde batzuetako platerak eta menuak egiten ikastea. Errezeta klasiko eta tradizionalei jarraituz, normalean jaten ez ditugun platerak prestatuko ditugu.
Programa
• Nazioarteko sukaldaritza.
• Nazioarteko sukaldaritzarako funtsak eta oinarriak.
• Atentzioa ematen diguten espeziak eta zaporeak.
• Errezetak egitea: Ceviche, Cochinita Pibil, Ramen, Cous cous, etab.
• Platerean jarri eta aurkeztu.
Nori zuzendua: Helduak
Ikasleak eraman beharreko materiala: Zentroak plater bakoitzaren razio bat egiteko materiala jarriko du.
Oharra:
Ikastaroa teorikoa eta praktikoa da. Parte- hartze praktikoa txandakakoa izango da eta jarduera aurrera eramaten den espazioaren araberakoa.
Zuretzat interesgarriak izan daitezkeen beste ikastaro batzuk...
-
Zinema, bideoa eta argazkia
Bideo Mapping esperimentala Edorta Subijana
urtarrilak 27 - otsailak 7
Larrotxene K.E.
-
Zinema, bideoa eta argazkia
Zinema ekintzailea. Gerrilako ez-fikzioa Ander Iriarte
urtarrilak 27 - otsailak 7
Larrotxene K.E.
-
Musika
Kantu herrikoiak barnetik (aurreratua) Thierry Biscary
urtarrilak 13 - martxoak 24
Lugaritz K.E.
Albisteak
- 2024-2025 ikasturtea: matrikula zabalik urtarrilaren 31 arte 2025.01.10
- Ikastaroak 2024-2025: matrikulazio epea luzatu da urriaren 6ra arte 2024.09.30
- 2024-2025: irailaren 2tik aurrera 562 ikastarotan matrikulatzeko aukera 2024.07.08
- Donostia Kulturaren 2023ko memoria osoa eskuragarri dago 2024.02.29