Hizkuntzak
Cata de vinos Prokulturako irakaslea
Besterik

Ardo-dastaketan hasteko ikastaro hau hainbat lekutako ardo berriak ezagutzeko kezka duten eta ardo mota bakoitzaren zaporeak bereizten ikasi nahi duten pertsona guztiei zuzenduta dago.
Programa
- Sarrera: mahatsaren zatiak eta zurien, gorrien eta beltzen elaborazioa.
- Dastatzeko metodologia.
- Ardoaren kalitatean eragina duten faktoreak.
- Ardogintzako ekoizpen motak: konbentzionala, integratua, ekologikoa, biodinamikoa eta natu-rala.
- Espainiako ardoak sailkatzeko sistema.
- Ardo apardunak.
- Ardo eskuzabalak.
- Ardo gozoak.
- Uztartzea.
Ikasleak eraman beharreko materiala Apunteak hartzeko materiala.
Zuretzat interesgarriak izan daitezkeen beste ikastaro batzuk...
-
Zinema, bideoa eta argazkia
Cine-collage. Archivo, remontaje y películas sin cámara María Elorza
otsailak 24 - martxoak 14
Larrotxene K.E.
-
Humanitatea eta zientzia
Cine negro y cine independiente Josean Vergara
otsailak 24 - ekainak 2
Ernest Lluch K.E.
-
Zinema, bideoa eta argazkia
Guion avanzado Michel Gaztambide
martxoak 3 - maiatzak 9
Larrotxene K.E.
Albisteak
- 2024-2025 ikasturtea: matrikula zabalik urtarrilaren 31 arte 2025.01.10
- Ikastaroak 2024-2025: matrikulazio epea luzatu da urriaren 6ra arte 2024.09.30
- 2024-2025: irailaren 2tik aurrera 562 ikastarotan matrikulatzeko aukera 2024.07.08
- Donostia Kulturaren 2023ko memoria osoa eskuragarri dago 2024.02.29