Hizkuntzak
Cata de vinos Jose Miguel Ayerbe
Besterik

Ardoak dastatzen hasteko ikastaro hau eskualde desberdinetako ardo berriak ezagutzeko gogoa duten eta ardo mota bakoitzaren zaporeak bereizten ikasi nahi duten pertsonentzat da (ardo beltzak, gorriak, bigunak, apartsuak…).
Programa
- Sarrera: mahatsaren zatiak eta zurien, gorrien eta beltzen elaborazioa.
- Dastatzeko metodologia.
- Ardoaren kalitatean eragina duten faktoreak.
- Ardogintzako ekoizpen motak: konbentzionala, integratua, ekologikoa, biodinamikoa eta natu-rala.
- Espainiako ardoak sailkatzeko sistema.
- Ardo apardunak.
- Ardo eskuzabalak.
- Ardo gozoak.
- Uztartzea.
Ikasleak eraman beharreko materiala
Apunteak hartzeko materiala.
Zuretzat interesgarriak izan daitezkeen beste ikastaro batzuk...
-
Musika
Baxuaren eta gitarra elektrikoaren doikuntzak zubi finkoarekin Gorka Urra
urriak 6 - urriak 7
Egia K.E.
-
Zinema, bideoa eta argazkia
Hiria ez zaigu agortzen! Maider Oleaga
urriak 13 - urriak 24
Larrotxene K.E.