Web mapa
Hizkuntzak
Besterik

ots. 24 - eka. 2 2025

Astelehena

19:30 - 21:30

Txirain Elkartea

190 €

Gaztelania

Cata de vinos

Ardoak dastatzen hasteko ikastaro hau eskualde desberdinetako ardo berriak ezagutzeko gogoa duten eta ardo mota bakoitzaren zaporeak bereizten ikasi nahi duten pertsonentzat da (ardo beltzak, gorriak, bigunak, apartsuak…).

 Programa

  • Sarrera: mahatsaren zatiak eta zurien, gorrien eta beltzen elaborazioa.
  • Dastatzeko metodologia.
  • Ardoaren kalitatean eragina duten faktoreak.
  • Ardogintzako ekoizpen motak: konbentzionala, integratua, ekologikoa, biodinamikoa eta natu-rala.
  • Espainiako ardoak sailkatzeko sistema.
  • Ardo apardunak.
  • Ardo eskuzabalak.
  • Ardo gozoak.
  • Uztartzea.

 

Ikasleak eraman beharreko materiala

Apunteak hartzeko materiala.

Zuretzat interesgarriak izan daitezkeen beste ikastaro batzuk...

Albisteak

Albiste guztiak ikusi