Web mapa
Hizkuntzak
Besterik

ots. 27 - eka. 4 2024

Asteartea

18:00 - 20:00

Ikasbide Kultur Elkartea

172

Gaztelania

Tres copas de vino Beteta

Analisi sentsorialaren bidez ardo bakoitzaren ezaugarriak ikastea. Ardo-dastaketan hasteko ikastaro hau hainbat lekutako ardo berriak ezagutzeko kezka duten eta ardo mota bakoitzaren zaporeak bereizten ikasi nahi duten pertsona guztiei zuzenduta dago. Ardo motak bereizten ikastea eta bikaina, zuzena edo arbuiatu beharrekoa noiz den jakitea.

Programa

• Ardoa egitea: mahastitik mahaira.
• Sarrera: mahatsaren zatiak eta zurien, gorrien eta beltzen elaborazioa.
• Dastatzeko metodologia.
• Ardoaren kalitatean eragina duten faktoreak.
• Ardogintzako ekoizpen motak: konbentzionala, integratua, ekologikoa, biodinamikoa eta naturala.
• Estatuko ardoak sailkatzeko sistema.
• Ardo apardunak.
• Ardo eskuzabalak.
• Ardo gozoak.
• Uztartzea.

Zuretzat interesgarriak izan daitezkeen beste ikastaro batzuk...

Albisteak

Albiste guztiak ikusi