Sarrerak
San Sebastián, ciudad de la cultura

Orioko Kepa Loidik Euskal Herriko XXV. Txistorra Lehiaketa irabazi du

Txapelduna

Ostirala, 2020(e)ko Abendua(r)en 18-(e)an

Gaur arratsaldean, Euskal Herriko XXV. Txistorra Lehiaketa egin da Donostiako Basque Culinary Center-en. Lehiaketa horretan 23 ekoizlek hartu dute parte, eta epaimahaiak erabaki du txistorrarik onena Orioko Kepa Loidi-k egindakoa izan dela. Bigarrenik, Patxi Aldasorok (Pako Harategia - Olaztikoa - ) egindako txistorra geratu da, eta hirugarren postuan Tuterako Fco. Javier Aguadorena (Comercial Leframa).

Honako hauek osatzen zuten Epaimahaia: Elena Arzak (Arzak jatetxea), Pedro Subijana (Akelarre jatetxea), Xabier Zabaleta (Aratz erretegiko sukaldaria), Amaia Ortuzar (Ganbara jatetxea) eta Joxe Mari Aizega (Basque Culinary Center). Guztiek, parte-hartzaile guztien maila izugarria nabermendu dute

Iruzkina idatzi

Segurtasun kodea
Freskatu