Ostirala, 2020(e)ko Abendua(r)en 18-(e)an
Gaur arratsaldean, Euskal Herriko XXV. Txistorra Lehiaketa egin da Donostiako Basque Culinary Center-en. Lehiaketa horretan 23 ekoizlek hartu dute parte, eta epaimahaiak erabaki du txistorrarik onena Orioko Kepa Loidi-k egindakoa izan dela. Bigarrenik, Patxi Aldasorok (Pako Harategia - Olaztikoa - ) egindako txistorra geratu da, eta hirugarren postuan Tuterako Fco. Javier Aguadorena (Comercial Leframa).
Honako hauek osatzen zuten Epaimahaia: Elena Arzak (Arzak jatetxea), Pedro Subijana (Akelarre jatetxea), Xabier Zabaleta (Aratz erretegiko sukaldaria), Amaia Ortuzar (Ganbara jatetxea) eta Joxe Mari Aizega (Basque Culinary Center). Guztiek, parte-hartzaile guztien maila izugarria nabermendu dute
Donostia Kultura 2021 © copyright
Bazkidea zara baina oraindik pasahitzik ez daukazu? Erregistratu orain eta zure esku izango dituzu web eduki eta zerbitzuak: buletinak, sarreren zozketak ... Bi minutu besterik ez dira izango!
ErregistratuDonostia Kultura bazkide txartela eskatu. Txartelarekin deskontuak, abantailak, eskaintza esklusiboak eta askoz gehiago eskuratuko duzu. Zure eskaerak automatikoki erregistratzen zaitu gure webgunean.
Eskatu orain zure txartelaDeskontuak eta bestelako abantailak izateko, hasi saioa Donostia Kulturako bazkide gisa.
Saioa hasi bazkide gisa