Hizkuntzak
Cocina italiana Prokulturako irakasle taldea

Errezeta italiarrak prestatzen ikasteko tailerra.
Programa:
Italiako sukaldaritza unibertsalenetako bat da, eta asko gustatzen zaie bai txikiei bai helduei. Tailer honetan ikasleek risottoa edo pizza bezalako errezetak egiten ikasiko dute eta Italiako gastronomian ohikoak diren produktuak erabiliko dituzte, pasta eta mozzarella kasu. Usain eta saltsei esker, Italia tradizionalenera bidaiatuko dugu.
• Pasta mota desberdinak eta horien erabilerak bereizten hasiko gera
• Sukaldatze denborak
• Saltsa eta apaingarri desberdinak
• Italia iparraldeko errezeta tipikoak
• Ñoquis eta pastaz gain beste oinarri batzuk
• Zopak, errezeta tradizionalak
• Barazki osagai printzipal duten errezetak
• Entsaladak, desberdintasun txiki horiek
• Pizzen munduan sartzen gara
• Pasta eta pizza konbinatuz
• Postre tradizionalak
• Asken saioan ordu batzuk bideratuko ditugu izan daiteken zalantzak argitzen bukatzeko eta eskaeraren arabera errezetaren bat emateko.
Ikasleak eraman beharreko materiala: Apunteak hartzeko.
Zuretzat interesgarriak izan daitezkeen beste ikastaro batzuk...
-
Zinema, bideoa eta argazkia
Cine-collage. Archivo, remontaje y películas sin cámara María Elorza
otsailak 24 - martxoak 14
Larrotxene K.E.
-
Humanitatea eta zientzia
Cine negro y cine independiente Josean Vergara
otsailak 24 - ekainak 2
Ernest Lluch K.E.
Albisteak
- 2024-2025 ikasturtea: matrikula zabalik urtarrilaren 31 arte 2025.01.10
- Ikastaroak 2024-2025: matrikulazio epea luzatu da urriaren 6ra arte 2024.09.30
- 2024-2025: irailaren 2tik aurrera 562 ikastarotan matrikulatzeko aukera 2024.07.08
- Donostia Kulturaren 2023ko memoria osoa eskuragarri dago 2024.02.29