Hizkuntzak
Cocina de cuchara Prokulturako irakasle taldea
Besterik

Goilara erabiltzea beharrezkoa den plateren errezetak ikasteko tailerra.
Lapiko-sukalde benetakoenetik eta tradizionalenetik abiatuta, ilar bikainetan murgilduko gara, eta koilara ezinbesteko tresna izango da.
Programa:
Sukaldeko hondoak (zopak etab.)
Zopak, barazkiak, lekaleak.
Plater hotzak.
Goilareko platerak
Goilareko postreak.
Sukaldeko berrikuntzak.
Ikasleak eraman beharreko materiala: Apunteak hartzeko.
Zuretzat interesgarriak izan daitezkeen beste ikastaro batzuk...
-
Humanitatea eta zientzia
Lengua y cultura china Gipuzkoako Txinatar Institutua
otsailak 24 - ekainak 2
Ernest Lluch K.E.
-
Literatura
Escritura de narrativa breve Prokulturako irakasleak
urriak 21 - ekainak 2
Ernest Lluch K.E.