Web mapa
Hizkuntzak
Besterik

ots. 12 - mai. 21 2025

Asteazkena

18:00 - 20:00

Ikasbide Kultur Elkartea

190 €

Gaztelania

kopak Beteta

Ardoak dastatzen hasteko ikastaro hau eskualde desberdinetako ardo berriak ezagutzeko gogoa duten eta ardo mota bakoitzaren zaporeak bereizten ikasi nahi duten pertsonentzat da (ardo beltzak, gorriak, bigunak, apartsuak…).

Programa:

• Ardoa egitea: mahastitik mahaira.
• Sarrera: mahatsaren zatiak eta zurien, gorrien eta beltzen elaborazioa.
• Dastatzeko metodologia.
• Ardoaren kalitatean eragina duten faktoreak.
• Ardogintzako ekoizpen motak: konbentzionala, integratua, ekologikoa, biodinamikoa eta naturala.
• Estatuko ardoak sailkatzeko sistema.
• Ardo apardunak.
• Ardo eskuzabalak.
• Ardo gozoak.
• Uztartzea.

Ikasleak eraman beharreko materiala: Apunteak hartzeko materiala.

Zuretzat interesgarriak izan daitezkeen beste ikastaro batzuk...

Albisteak

Albiste guztiak ikusi