Hizkuntzak
Cata de vinos Jose Miguel Ayerbe

Ardoak dastatzen hasteko ikastaro hau eskualde desberdinetako ardo berriak ezagutzeko gogoa duten eta ardo mota bakoitzaren zaporeak bereizten ikasi nahi duten pertsonentzat da (ardo beltzak, gorriak, bigunak, apartsuak…).
Programa:
• Ardoa egitea: mahastitik mahaira.
• Sarrera: mahatsaren zatiak eta zurien, gorrien eta beltzen elaborazioa.
• Dastatzeko metodologia.
• Ardoaren kalitatean eragina duten faktoreak.
• Ardogintzako ekoizpen motak: konbentzionala, integratua, ekologikoa, biodinamikoa eta naturala.
• Estatuko ardoak sailkatzeko sistema.
• Ardo apardunak.
• Ardo eskuzabalak.
• Ardo gozoak.
• Uztartzea.
Ikasleak eraman beharreko materiala: Apunteak hartzeko materiala.
Zuretzat interesgarriak izan daitezkeen beste ikastaro batzuk...
-
Antzerkia eta dantza
Dantzatuko zenuke gurekin? Maddi Gaztelumendi, Malandain Ballet Biarritz
maiatzak 14
Victoria Eugenia Antzokia
-
Zinema, bideoa eta argazkia
Muntaian pentsatuz: Dokumentalen edizioa Amaia Merino
ekainak 2 - ekainak 19
Larrotxene K.E.