Hizkuntzak
Cata de vinos Jose Miguel Ayerbe

Ardoak dastatzen hasteko ikastaro hau eskualde desberdinetako ardo berriak ezagutzeko gogoa duten eta ardo mota bakoitzaren zaporeak bereizten ikasi nahi duten pertsonentzat da (ardo beltzak, gorriak, bigunak, apartsuak…).
Programa:
• Ardoa egitea: mahastitik mahaira.
• Sarrera: mahatsaren zatiak eta zurien, gorrien eta beltzen elaborazioa.
• Dastatzeko metodologia.
• Ardoaren kalitatean eragina duten faktoreak.
• Ardogintzako ekoizpen motak: konbentzionala, integratua, ekologikoa, biodinamikoa eta naturala.
• Estatuko ardoak sailkatzeko sistema.
• Ardo apardunak.
• Ardo eskuzabalak.
• Ardo gozoak.
• Uztartzea.
Ikasleak eraman beharreko materiala: Apunteak hartzeko materiala.
Zuretzat interesgarriak izan daitezkeen beste ikastaro batzuk...
-
Zinema, bideoa eta argazkia
Cine-collage. Archivo, remontaje y películas sin cámara María Elorza
otsailak 24 - martxoak 14
Larrotxene K.E.
-
Humanitatea eta zientzia
Cine negro y cine independiente Josean Vergara
otsailak 24 - ekainak 2
Ernest Lluch K.E.
Albisteak
- 2024-2025 ikasturtea: matrikula zabalik urtarrilaren 31 arte 2025.01.10
- Ikastaroak 2024-2025: matrikulazio epea luzatu da urriaren 6ra arte 2024.09.30
- 2024-2025: irailaren 2tik aurrera 562 ikastarotan matrikulatzeko aukera 2024.07.08
- Donostia Kulturaren 2023ko memoria osoa eskuragarri dago 2024.02.29