Hizkuntzak
Asiar sukaldaritza B Prokulturako irakaslea
Besterik

Asiako platerak eta menuak egiten ikastea da ikastaro honen xedea. Errezeta klasiko eta tradizionalei jarraituz, etxeko platerak egingo dira eskualdeko aberastasun gastronomiko exotikoaz gozatzeko.
Programa
• Herrialdeak eta bertako platerak.
• Asiako sukaldaritzaren funtsak eta oinarriak.
• Espezie eta zapore bereizgarriak.
• Aste osorako errezetak egitea: arrozak, tatakiak, tenpurak, zopak, etab.
• Platerean jartzea eta aurkezpena.
Ikasleak eraman beharreko materiala
Plater bakoitzarentzat beharrezkoak diren oinarizko materialak zentroak jarriko ditu.
Ikastaroa teorikoa eta praktikoa da. Parte-hartze praktikoa txandakakoa izango da, jarduera egingo den lekuaren araberakoa.
Oharra: Ikastaroa hasita dagoen arren, oraindik ere egon daiteke izena emateko aukera. Horretarako Loiola Kultur Etxera joan, e-posta bidali Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko. helbidera edo deitu 943454605 telefonora.